MediaWatch

Kristeligt Dagblad lancerer etikportal

Aktiv dødshjælp, aborter og krig er nogle af de emner Kristeligt Dagblads nye site om etik, etik.dk, der netop er lanceret, vil tage under kærlig behandling. Formålet med det nye site er at sætte endnu mere fokus på at give debatten om de etiske dilemmaer et fundament, skriver Kristeligt Dagblad, der i forbindelse med premieren bl.a. har sat medieetik på dagsordenen med historien om, at flere klager til Pressenævnet over mediernes behandling. - MS

Aktiv dødshjælp, aborter og krig er nogle af de emner Kristeligt Dagblads nye site om etik, etik.dk, der netop er lanceret, vil tage under kærlig behandling.

Formålet med det nye site er at sætte endnu mere fokus på at give debatten om de etiske dilemmaer et fundament, skriver Kristeligt Dagblad, der i forbindelse med premieren bl.a. har sat medieetik på dagsordenen med historien om, at flere klager til Pressenævnet over mediernes behandling.

- MS

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs