MediaWatch

Costume på Ipad

Det første danske modemagasin kommer på Ipad, når Benjamin Media 20. april gør Costumes Ipad-app tilgængelig i Itunes i en gratis førsteudgave.

Efter Illustreret Videnskab, BilMagasinet og Euroman kommer Costume fra Benjamin Media som det første modemagasin nu også på Ipad. Det sker d. 20. april, og første udgave bliver gratis at downloade i Itunes.

"Costume til Ipad er udviklet specielt til formatet og udnytter mange af microcomputerens muligheder, dog uden at fornemmelsen af at læse et eksklusivt magasin går tabt. Samtlige redaktionelle sider fra printudgaven følger med på Ipad-versionen, men derudover er der videoer, ekstra links og flere fotos end i det trykte magasin," skriver Benjamin Media i en pressemeddelelse.

Magasinets bladrefunktion er bevaret, men læserne kan samtidig hoppe rundt i det via menuen. Bonnier-ejede Benjamin Media har allerede lanceret den norske version af Costume på Ipad midt i december sidste år.

Meddelelsen næver ikke noget om pris, men Bonniers strategi har hidtil været, at magasinernes Ipad-udgave skal koste det samme som printversionen.

- TBH

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs