MediaWatch

Jubii annoncepartner for BoligPortal

Jubii skal fremover stå i spidsen for annoncesalget på North Medias boligsite, BoligPortal.

Boligportal.dk vil vokse sig større på annoncefronten.

Derfor har sitet valgt at indgå et samarbejde med Jubii, som fremover skal stå for reklamesalget på boligportalen, der er ejet af North Media. Portalen har omkring 160.000 unikke brugere (FDIM-tal, september) månedligt.

Jubiis administrerende direktør, Henrik Busch, glæder sig ikke overraskende over den nye aftale, der betyder endnu en udvidelse af Jubiis position som partner på online annoncesalg.   ”I sidste uge kunne vi offentliggøre en lignende aftale med Yahoo om at varetage deres annoncesalg, og nu kommer boligportal.dk så til. Det vidner om, at der er en stor efterspørgsel efter vores særlige ekspertise på online-medielandskabet, som giver helt konkret værdi til mange virksomheder,” siger han i en pressemeddelelse.   Jubii A/S står for reklamesalget på en lang række sites, heriblandt yahoo.dk, dmi.dk og news.dk.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs