MediaWatch

Nyt site sælger aviser med rabat

Avispris.dk er navnet på et nyt site, der sælger avisabonnementer til nedsat pris med stifteren af ungnyt.dk Oskar Herrik Nielsen som idémand.

OPDATERET: Den 17-årige iværksætter Oskar Herrik Nielsen, som står bag nyhedssitet ungnyt.dk og selskabet Herrik Media, har kastet sig over et nyt projekt kaldet avispris.dk.

Sitet giver overblik over avishusenes rabattilbud og Oskar Herrik Nielsen har indtil videre lavet aftaler med blandt andre Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, B.T. og Ekstra Bladet (rettelse: affiliate-aftaler med annocebureauer ikke med medierne direkte, red.).

"Jeg synes, at der har manglet et site, hvor man kan få særtilbud på avisabonnementer. Avishusene bruger mange kræfter på markedsføring, men her kan brugerne danne sig et overblik, få fakta om aviserne og læse anmeldelser af dem med tiden," siger Oskar Herrik Nielsen.

På sigt skal sitet og den tilhørende Facebookside rumme brugernes anmeldelser af tilbuddene og aviserne, fortæller Oskar Herrik Nielsen, som derudover reklamerer for sitet på ungnyt.dk og via Google ad words.

Herrik Media tjener en mindre procentdel for hvert avisabonnement, der bliver solgt via avispris.dk.

Indtil videre har Jyllands-Posten og Ekstra Bladet meldt ud, at de ikke ønsker at optræde på avispris.dk.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere