MediaWatch

Egmont Fonden skyder millioner i DR’s ungerådgivning på nettet

Tine Bryld bliver ansat som konsulent på Tværs-portal.

DR og Egmont Fonden er gået sammen om at lancere en rådgivningsportal for unge på dr.dk. Sitet går i luften i slutningen af 2010 og får navn efter radioprogrammet Tværs, hvor værten Tine Bryld gennem 36 år hjalp unge mennesker med at håndtere deres problemer.

”Ambitionen med Tværs-portalen er, at den bliver stedet på nettet, der samler og formidler alle tilbud om rådgivning til den del af ungdomsgruppen, som har svært ved at klare overgangen fra barndommen til voksenlivet. Tanken er, at alle kun skal være et klik fra den rette rådgivning, og ét af vores mål er at bygge videre på de kvaliteter, ’Tværs’ har haft i radioen,” siger projektleder Peter Egevang fra DR Perspektiv i en pressemeddelelse.

Tine Bryld bliver ansat som konsulent for portalen, der får det fulde navn: ”Tværs – Danmarks samlede rådgivning for unge.” Egmont Fonden bidrager med seks millioner kroner over de næste tre år, som financierer de dele af projektet, der ikke er programproduktion.

DR har allerede samarbejder med en række ungdomsrådgivninger inden for områder som for eksempel ensomhed, spiseforstyrrelser og alkohol. Peter Egevang håber, at mange andre rådgivninger også vil levere baggrundsviden og fakta, der kan blive præsenteret på portalen

”Alle organisationer, der har lyst til at samarbejde om at nå ud til en større del af målgruppen, må meget gerne henvende sig,” siger han.

- TGF

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs