MediaWatch

Niche-sportsgrene satser på web-tv

De små sportsgrene har efterhånden opgivet at komme på landsdækkende tv og satser nu i stedet på at udbrede kendskabet til deres sportsgrene via web-tv.

De små sportsgrene har efterhånden opgivet at komme på landsdækkende tv og satser nu i stedet på at udbrede kendskabet til deres sportsgrene via web-tv.

Og det er det helt rigtige valg, mener ekspert.

"Generelt gør idrætten det rigtige ved at udnytte de potentialer, der ligger i web-tv. Det er en effektiv måde at kommunikere på og en underholdende, appellerende måde at se sport på," siger Martin Hedal, der er selvstændig konsulent og medieanalytiker, til Politiken.

Han mener i forvejen, at sport lægger op til levende billeder.

"Og når man nu ikke kan komme på tv, så er det meget praktisk, at bredbånd er så udbredt i Danmark, at man kan komme på nettet," siger han.

Danmark Idræts-Forbund håber på at kunne lancere en web-kanal på sin hjemmeside i starten af 2009. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs