MediaWatch

Meta har rød dag i sigte efter finanshus ser lavere brugerengagement

Finanshuset Morgan Stanley ser en fare for lavere brugerengagement hos Meta, som kan ramme omsætningsvæksten.

Foto: Noah Berger/AFP / AFP

Facebook-ejeren Meta Platforms indikeres 2,0 pct. lavere til 171,19 dollar i det amerikanske formarked, efter at finanshuset Morgan Stanley har sænket sit kursmål for aktien med henvisning til det sociale medies skift mod Reels og faldende brugerengagement, der udgør en risiko for omsætningsvæksten.

Morgan Stanley sænker sit kursmål for Meta til 225 dollar fra 280 dollar, mens den positive anbefaling ”overvægt” gentages, skriver Bloomberg News.

Analytiker Brian Nowak bemærker tendenser, der viser, at det estimerede brugte tidsforbrug på Meta i USA var aftagende og er nu faldende.

Der ses en kortsigtet modvind fra engagementsskiftet mod de små videoklip, Reels, der er sværere at generere indtægter fra.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs