MediaWatch

Clio skal levere platform der skal få den grønne omstilling på skoleskemaet

Edtech-virksomheden Clio skal levere en digital læringsplatform til folkeskoler i forbindelse med projektet GreenEdTech, der skal få den grønne omstilling på skoleskemaet.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Den danske edtech-virksomhed Clio får en central rolle i forhold til at få den grønne omstilling på skoleskemaet.

Clio skal nemlig levere en digital læringsplatform til folkeskoler, hvilket sker som led i, at en række aktører er gået sammen i et konsortie om et undervisningssamarbejde, der skal ruste fremtidens arbejdskraft til den grønne omstilling og øge motivationen blandt eleverne for at vælge en karriere med fokus på bæredygtig udvikling.

”I Clio er vi meget stolte over, at vi er blevet valgt af de andre i konsortiet til at være infrastrukturen, der skal rumme projektet og binde det hele sammen. Konsortiet har købt ind på vores eksisterende platform, men faktisk er vi ved at udvikle en ny version af platformen, der egner sig endnu bedre til formålet,” siger Pernille Wendel Mehl, adm. direktør i Clio, i en pressemeddelelse.

Det er Aalborg Universitet og VIA University College, der er gået sammen om projektet, som har fået navnet GreenEdTech.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs