MediaWatch

Clio skal levere platform der skal få den grønne omstilling på skoleskemaet

Edtech-virksomheden Clio skal levere en digital læringsplatform til folkeskoler i forbindelse med projektet GreenEdTech, der skal få den grønne omstilling på skoleskemaet.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Den danske edtech-virksomhed Clio får en central rolle i forhold til at få den grønne omstilling på skoleskemaet.

Clio skal nemlig levere en digital læringsplatform til folkeskoler, hvilket sker som led i, at en række aktører er gået sammen i et konsortie om et undervisningssamarbejde, der skal ruste fremtidens arbejdskraft til den grønne omstilling og øge motivationen blandt eleverne for at vælge en karriere med fokus på bæredygtig udvikling.

”I Clio er vi meget stolte over, at vi er blevet valgt af de andre i konsortiet til at være infrastrukturen, der skal rumme projektet og binde det hele sammen. Konsortiet har købt ind på vores eksisterende platform, men faktisk er vi ved at udvikle en ny version af platformen, der egner sig endnu bedre til formålet,” siger Pernille Wendel Mehl, adm. direktør i Clio, i en pressemeddelelse.

Det er Aalborg Universitet og VIA University College, der er gået sammen om projektet, som har fået navnet GreenEdTech.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs