MediaWatch

Telia udvider dækningsområde i aftale med Norlys

Kundepotentialet for tv- og bredbåndsforretningen får et spark opad hos Telia, der har indgået aftale om at få adgang til Norlys' fibernet, der tæller omkring 700.000 husstande.

Foto: PR/Telia

Telia og Norlys har indgået en aftale, der giver Telia adgang til Norlys’ fibernet og et dækningsområde med 700.000 husstande primært i Jylland. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Aftalen udvider Telias kundegrundlag betydeligt på fiberbredbånd, så det tæller 1,7 mio. husstande i landet og gør Telias samlede bredbåndsforretning mere landsdækkende med en rækkevidde på ni ud af ti husstande, skriver Telia.

"Denne aftale er et stort skridt på vejen til at indfri vores bredbåndsambitioner, og vi ser frem til at kunne sikre, at endnu flere danskere kan få glæde af internet, mobiltelefoni, tv og underholdning fra Telia," siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia, om aftalen.

Aftalen er indgået via selskabet Opennet og udmøntes gennem deres it-platform. Det tekniske setup ventes køreklar efter sommer, fremgår det. Ifølge chef for Wholesale i Norlys Kristian Freiesleben er det ambitionen at få så mange ombord som muligt.

"Det sikrer en sund konkurrence med bedre produkter og priser til de danskere, der er på vores fibernet. Vi har en klar ambition om at få så mange udbydere og dermed kunder på Norlys’ net som muligt, og samarbejdet med Telia passer perfekt ind i den målsætning," udtaler han i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs