MediaWatch

Netflix skruer op for priserne i USA

Det bliver nu dyrere for amerikanerne at se Netflix, da selskabet hæver prisen på flere abonnementer.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Streaming-tjenesten Netflix bliver dyrere for de amerikanske forbrugere, efter at selskabet har hævet priserne med 1 til 2 dollar.

For den billigste løsning, hvor man kun kan bruge enhed per abonnement, hæves prisen med 1 dollar, og for den dyreste udgave er prisforøgelsen 2 dollar.

Standard-abonnementet hos Netflix skal man efter ændringerne betale yderligere 1,50 dollar per måned for, så den nu koster 15,49 dollar i måneden.

Prisjusteringerne kommer for at sikre, at Netflix kan fortsætte med at tilbyde brugerne det bedste indhold, oplyser selskabet.

"Vi opdaterer vores priser, så vi kan fortsætte med at tilbyde en bred palette af kvalitetsunderholdning. Som altid tilbyder vi en række abonnementer, så medlemmerne kan vælge en pris, der passer til deres budget," siger en talsperson for Netflix ifølge Bloomberg News.

Netflix-aktien steg fredag med 1,3 pct. til 525,69 dollar.

Dansk Netflix-støttet talentskole udvider programmet i 2022

Ukraines kulturminister klager over stereotyp Netflix-serie 

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs