MediaWatch

Jobindex opjusterer forventningerne efter markant annoncevækst

Antallet af nyindrykkede jobannoncer er steget kraftigt de seneste måneder og ligger nu markant over niveauet fra før coronakrisen, oplyser Jobindex i kvartalsrapport.

Foto: Casper Holmenlund Christensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Jobannoncemarkedet er efter et dyk under coronapandemien kommet tilbage og lå i starten af maj på 140 pct. af niveauet før krisen. Sådan lyder det i Jobindex' kvartalsrapport for 1. kvartal.

"Jobmarkedet er dermed ikke bare kommet tilbage, det ligger højere end før krisen og på det højeste niveau siden finanskrisen, og det ser mere og mere ud til at stigningen vil fortsætte," lyder det i rapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs