MediaWatch

Online-medie på Amager får nye udgivere

Stiftere af lokalt online-medie på Amager giver tøjlerne videre til nye kræfter.

Fra venstre de to stiftere Thomas Thorndahl og Peter Reedtz Kristensen og de to nye udgivere af Amagernyt.dk Flemming Falk Hansen og Keld Egelund. | Foto: Maiken Kestner

1. februar er der skiftedag på posten som udgiver af det digitale lokalmedie Amagernyt.dk, oplyser mediet i en meddelelse.

Fremover bliver mediet udgivet af Flemming Falk Hansen, der bl.a. er bestyrelsesformand for Indblik.net, ejer af Bornholmnyt.dk og tidligere har været bladchef hos Berlingske Lokalaviser, og forretningspartneren Keld Egelund.

De to overtager udgivelsen af Amagernyt.dk, der tidligere hed Dragørnyheder, fra stifterne Peter Reedtz Kristensen og Thomas Thorndahl.

"Amagernyt.dk er klar til fase to, og det er nu, at der er behov for, at professionelle mediefolk med stor erfaring tager over og fortsætter den meget positive udvikling, som Amagernyt.dk er inde i," udtaler Peter Reedtz Kristensen i meddelelsen.

De nye udgivere åbner mulighed for, at den geografiske tilstedeværelse muligvis skal brede sig uden for Amager.

"Københavnerne savner i den grad lokale nyheder i et marked, der er meget tyndt besat med lokaljournalistik," udtaler Flemming Falk Hansen i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs