MediaWatch

DR's børnenyheder har næsten samlet seerne op digitalt efter flow-sluk

Det samlede, gennemsnitlige seertal for DR's nyhedsudsendelse for børn "Ultra Nyt" er gået en anelse tilbage efter slukningen af flow-kanalen DR Ultra i år, men de fleste seere er fulgt med over på streaming ifølge DR's tal.

Foto: DR

DR tog ved årsskiftet konsekvensen af de yngste mediebrugeres digitale appetit og et politisk krav om at skære ned på antallet af flow-kanaler og lukkede børnekanalen DR Ultra på flow-tv for at gøre den til en ren digital kanal på streamingtjenesten DRTV og dr.dk.

Det har givet store udfordringer med at fastholde de unge mellem 9 og 14 år på Ultra, som MediaWatch tidligere har beskrevet. Op til lukningen af flow-tv-kanalen var DR Ultra i kontakt med knap hver anden, 48 pct., mens status efter første halvår 2020 var, at det digitale DR Ultra var i kontakt med hver tredje, 32 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs