MediaWatch

Indiens regering vil regulere digitale medier og streamingtjenester

Online nyhedsmeider, socale medier og streamingtjenester som Netflix har udsigt til strammere regulering af deres indhold i Indien.

Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix

Indiens regering har fremlagt forslag om, at alle online-nyheder, sociale medier og streamingsplatforme som Netflix skal være underlagt statslig regulering på indholdssiden. Det skriver The Guardian.

Beslutningen vil udvide ansvarsområdet for det indiske Ministerium for Information og Broadcasting, der regulerer og censurerer aviser, fjernsyn, film og teater, så det også omfatter digitale nyheds- og underholdningsplatforme i Indien. De digitale platforme har hidtil været underlagt Teknologiminiseriet, der dog ikke regulere indhold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs