MediaWatch

Q&co går tæt på debat om hjælpepakke, Zetland i fremgang og dansk avischef i coronaramt London

I denne uges Q&co kridter vært Henrik Qvortrup banen op til debat mellem medieordfører Jens Rohde (R) og chefredaktør Peter Nyholm om regeringens medie-hjælpepakke. Avischef Jens Torpe giver en frontberetning fra London, hvor medierne også er præget af nedlukning, og Zetland beretter om medvind i en krisetid. Ugens gæstevært er radiovært på P3 Julie Toft.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Mediemagasinet Q&co har i denne uge i besøg af journalist og radiovært på P3 Julie Toft, der i behørig afstand - undtagen til håndsprit - sammen med vært Henrik Qvortrup stiller ind på ugens aktuelle medietemaer.

Vil du springe frem til ét bestemt indslag? Spol frem til:

00:09:42 Peter Nyholm, InsideBusiness, og Jens Rohde, Radikale Venstre
00:32:54 Jakob Moll, Zetland
00:48:46 Le Gammeltoft, Heartbeats
00:57:01 Jens Torpe, City AM, London

Mediehjælp for millioner

Q&co-podcasten udkommer i denne uge en dag tidligere i anledning af påsken og stiller bl.a. spørgsmålet, om hjælpepakken, som et flertal af Folketingets partier i sidste uge blevet enige om til medierne, rammer rigtigt. Chefredaktør Peter Nyholm fra nichemediet Insidebusiness stiller sig tvivlende over for det spørgsmål, som han debatterer med De Radikales medieordfører Jens Rohde (R).

I Storbritannien er medierne på linje med de danske hårdt mærket af nedlukning på grund af corona. For danske Jens Torpe, der udgiver gratisavisen City A.M. i London, har det bl.a. betydet, at avisen midlertidigt har stoppet udgivelsen. Han giver en frontberetning fra den britiske hovedstad.

Kulturmediet Heartbeats har som en konsekvens af coronakrisen måttet afskedige flere ansatte, fordi de annoncører, som mediets forretningsmodel er baseret på, har lukket kassen i. Direktør Le Gammeltoft fortæller om udviklingen, der står i kontrast til billedet hos et andet ungt og digitalt født medie, nemlig Zetland. Herfra fortæller direktør Jakob Moll om stigende medlemstal trods krisen. Velkommen til.

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android. Her kan du også let lytte til tidligere episoder af vores ugentlige mediemagasin - de ligger i menuen til venstre i appen.

mediawatch-app2.jpg

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere