MediaWatch

Dagens Medicin vil arbejde tættere med Netdoktor i presset printmarked

Dagens Medicin har sagt farvel til chefredaktør og konstituerer redaktionschef i spidsen for mediet, der rykker nærmere sammen med Netdoktor. Baggrunden for skiftet handler om pres på printavisen, siger direktør.

Søren Keller, adm. direktør, Dagens Medicin. | Foto: PR/Børsen Associated Media

Fagmediet til sundhedssektoren Dagens Medicin skiftede for nylig ud på den redaktionelle toppost og sagde farvel til mangeårig chefredaktør Nicolai Döllner.

Det skete som et led i en økonomisk tilpasning, der skal modgå et pres på medieforretningen, forklarer adm. direktør for Dagens Medicin, Søren Keller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs