MediaWatch

Digital direktør stopper på Ekstra Bladet

Ekstra Bladets mangeårige digitale leder, Anders Refnov, forlader mediet. Det skyldes uenighed om ledelsesstilen, lyder det fra chefredaktør.

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Anders Refnov, digital direktør hos Ekstra Bladet, forlader mediet med effekt fra i dag. Det oplyser mediet i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, begrunder bruddet med et forskelligt syn på ledelsesstilen. Samtidig står Ekstra Bladet ifølge chefredaktøren over for "nye udfordringer med en række vanskelige valg", fremgår det af meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs