MediaWatch

Videnskab.dk skruer op for produktionen af podcasts

Onlinemediet Videnskab.dk lancerer podcast-serien "Brainstorm", som skal agere flagskib for mediets fokus på hjernen i 2019. Podcast-serien bliver den fjerde, som Videnskab.dk står bag.

Ritzau Scanpix/Erik Refner
Foto: Ritzau Scanpix/Erik Refner

Videnskab.dk ruller endnu en podcast-serie på markedet med lanceringen af podcasten "Brainstorm". Det fremgår af en pressemeddelelse fra onlinemediet. Det er den fjerde podcast-serie, Videnskab.dk lancerer inden for to år, og serien sponsoreres af Lundbeckfonden gennem en aftale, der sikrer redaktionel frihed i produktionen.

"Lyd er et fantastisk medie. Med podcasts når vi ud til helt nye brugere og giver vores eksisterende publikum en ny indgang til videnskabsstoffet. Sponsoratet fra Lundbeckfonden gør det muligt at styrke podcastproduktionen og sætte fokus på et ekstremt spændende forskningsområde. Det er værdifuldt og meget værdsat," udtaler Vibeke Hjortlund, chefredaktør på Videnskab.dk, i pressemeddelelsen.

Hos Lundbeckfonden fortæller man, at samarbejdet med Videnskab.dk lå lige for.

"Hjerneforskningen har de seneste år taget en række syvmileskridt, og som den største bidragsyder til hjerneforskning i Danmark vil vi naturligvis gerne medvirke til, at danskerne får indsigt i alle de spændende videnskabelige landvindinger på hjernefronten – og måske endda forstår deres egen hjerne bedre," udtaler Anne-Marie Engel, leder af talent & karriere-programmer i Lundbeckfonden, i pressemeddelelsen.

Podcast-serien skal agere flagskib for Videnskab.dk's fokus på hjernen i 2019, hvor mediet på både lyd og skrift vil give danskerne en bedre forståelse af menneskets mest komplekse organ.

Videnskab.dk udgiver foruden "Brainstorm" også podcast-serierne "Overblik", "Vidensselskabet" og "Vov at vide".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere