MediaWatch

Dansk direktør stopper i MTG

Efter 16 år siger Jette Nygaard-Andersen farvel til MTG, der samtidig udnævner ny frontmand for kommunikation og investor relations.

Jette Nygaard-Andersen har været ansat hos MTG siden 2003. | Foto: PR/MTG

Jette Nygaard-Andersen har besluttet at forlade MTG efter 16 år hos det svenske selskab. Det oplyser MTG i en pressemeddelelse.

Danskeren har haft en lang række ledende poster hos MTG og er i øjeblikket adm. direktør for MTG International Entertainment og MTGx Digital Video Content. Hun forlader selskabet ved udgangen af februar.

"Jeg vil takke Jette for hendes enestående arbejde for MTG gennem de seneste 16 år. Hendes bidrag har været ekstremt vigtigt for fremgangen inden for mange af vores underholdningsvirksomheder og gennem selskabet digitale transformation. Det har været en fornøjelse at arbejde tæt på Jette, og jeg ønsker hende held og lykke, når hun nu vælger at forlade MTG," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, adm. direktør for MTG, i meddelelsen.

MTG har også hyret nye kræfter til ledelsen i skikkelse af Lars Torstensson. Han stiller sig i spidsen for kommunikation og investor relations og kommer fra et job som kommunikationsdirektør hos konsulentsselskabet Sweco. Indtil Lars Torstensson tiltræder 19. juni bliver posten som chef for investor relations varetaget af David Boyd, der kommer fra en tilsvarende stilling hos NorthGate Group, Millicom og Inmarsat.

Rokeringerne i MTG's ledelse kommer, efter MTG siden sidste år har opereret adskilt fra tv-, radio- og produktionsaktiviteterne i Nordic Entertainment Group. MTG's aktiviteter består primært af de digitale aktiviteter inden for esport, gaming og videonetværk, som MTG har investeret i de seneste år.

Den endelig opdeling af selskabet sker i marts, når Nordic Entertainment Group noteres på børsen i Stockholm. MTG vil også fortsat være børsnoteret samme sted efter opsplitningen.

MTG lægger an til næste skridt i opsplitning af selskabet 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs