MediaWatch

Youtube får kanalplads på Yousees tv-boks

Googles videoplatform rykker ind i Yousees tv-boks for at favne ikke mindst yngre seere. Det sker som en del af strategien om at blive one-stop-shop for tv-underholdning.

Foto: PR/Yousee

Yousee tager næste skridt i satsningen på tv-boksen, der skal bremse sivningen blandt tv-kunderne, og gør Googles videoplatform Youtube til en del af kanalpaletten. Det sker ikke mindst for at komme de yngre målgrupper i møde.

Det skriver distributøren i en pressemeddelelse.

Youtube får en kanalplads på linje med traditionelle tv-kanaler hso de godt 40.000 Yousee-kunder, der har tv-distributørens nyeste tv-boks.

"Yousee er i høj grad et familiebrand, og derfor skal vi selvfølgelig også give de yngste familiemedlemmer mulighed for at følge deres favorit-youtubere på den store skærm. For mange danskere, ikke mindst de yngre, handler det ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som mulig, og derfor arbejder vi hver dag på at tilpasse os danskernes ændrede underholdningsvaner," siger Jacob Mortensen.

Tilføjelsen sker som en del af Yousees strategi om at skabe en indgang til skærmen, hvad enten man er til flow-tv eller indhold fra streamingtjenester som Netflix, der sidste år også blev en del af tv-boksen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs