MediaWatch

Berlingske vil trække sig fra online-måling hvis JP/Politiken ikke kommer med

"En række tekniske udfordringer" udsætter JP/Politikens Hus' indtræden i den fælles trafikmåling, DOI. Berlingske Media er klar til at trække sig fra målingen, hvis JP/Politikens Hus' titler ikke bliver en del af tallene, siger koncerndirektør.

Foto: Scanpix Ritzau/Sarah Christine Nørgaard

Halvandet år efter lanceringen er Dansk Online Index (DOI) stødt mod nye bump på vejen. Efter at have stået uden for trafikmålingen, der blev lanceret i 2016, i godt et år, meddelte JP/Politikens Hus i december 2017, at koncernen nu har tilsluttet sig trafikmålingen.

Siden er december og det meste af januar måned gået, uden at Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken og resten af JP/Politikens Hus' medier er dukket på på Toplisten, der tegner markedsbilledet af danske onlinemedier og websites. Faktisk er ranglisten fra denne uge suspenderet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs