MediaWatch

Berlingske vil trække sig fra online-måling hvis JP/Politiken ikke kommer med

"En række tekniske udfordringer" udsætter JP/Politikens Hus' indtræden i den fælles trafikmåling, DOI. Berlingske Media er klar til at trække sig fra målingen, hvis JP/Politikens Hus' titler ikke bliver en del af tallene, siger koncerndirektør.

Foto: Scanpix Ritzau/Sarah Christine Nørgaard

Halvandet år efter lanceringen er Dansk Online Index (DOI) stødt mod nye bump på vejen. Efter at have stået uden for trafikmålingen, der blev lanceret i 2016, i godt et år, meddelte JP/Politikens Hus i december 2017, at koncernen nu har tilsluttet sig trafikmålingen.

Siden er december og det meste af januar måned gået, uden at Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken og resten af JP/Politikens Hus' medier er dukket på på Toplisten, der tegner markedsbilledet af danske onlinemedier og websites. Faktisk er ranglisten fra denne uge suspenderet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs