Egmont Publishing investerer i app-udvikler

Magasinvirksomheden køber sig ind i dansk app-udvikler, som fremover får ansvaret for udviklingen af Egmont Publishings apps.
Foto: PR-foto, Egmont
Foto: PR-foto, Egmont

Egmonts magasinvirksomhed, Egmont Publishing, har købt sig ind i den danske app-udvikler Cape Copenhagen. Det skriver Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

Cape Copenhagen designer og udvikler digitale underholdningsprodukter og har siden 2008 udviklet omkring 50 spil til digitale enheder i forskellige genrer. Fremover skal Cape Copenhagen stå for udviklingen af Egmont Publishings app-forretning.

”Vi mener, at vores app-forretning vil have stor gavn af at blive drevet frem af nogle af de dygtigste folk inden for netop det felt. Cape Copenhagen er en visionær virksomhed, som vi ser klare perspektiver i at samarbejde med,” udtaler digital direktør i Egmont Publishing, Peter Schrøder, i meddelelsen.

Millionbeløb følger med

Udover at lægge ansvaret for app-forretningen i hænderne på Cape Copenhagen, skyder Egmont også et millionbeløb ind i selskabet til udvikling af Egmonts omkring 20 titler, bla. Rasmus Klump og Pixeline.

”Samarbejdet med Egmont er en nærmest ideel udvidelse af vores arbejde hidtil. Vi glæder os til at udvikle og forny Egmonts portefølje af rigtig fine børnespil, og vi er meget stolte over, at få nøglerne til populære figurer som Rasmus Klump og Pixeline," udtaler Brian Meidell, adm. direktør i Cape Copenhagen.

Egmont Publishing flytter tre medarbejdere over i Cape Copenhagen, mens to flyttes til andre stillinger i forlagsvirksomheden.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også