MediaWatch

Flyvholm sælger ugeavis

Politikens Lokalaviser overtager fra årsskiftet Lokalavisen Hornsherred fra Medieselskabet Nordvestsjælland.

Politiken Lokalaviser, der er en del af JP/Politikens Hus, køber Lokalavisen Hornsherred af Medieselskabet Nordvestsjælland i Holbæk, der har drevet avisen i en årrække.

Den gratis ugeavis udkommer i 14.600 eksemplarer på halvøen Hornsherred, som indgår i kommunerne Frederikssund og Lejre.

”Baggrunden for handlen er, at vi har vurderet, at Lokalavisen Hornsherred i dag ligger udenfor det primære interesseområde, hvor vi gerne vil samle kræfterne,” siger adm. direktør Mogens Flyvholm fra Medieselskabet Nordvestsjælland i en pressemeddelelse.

Politikens Lokalaviser udgiver i forvejen en række aviser i området via Frederikssund og Egedal Mediecenter, og det udgør Lokalavisen Hornsherred et godt match til,  siger adm. direktør Jan Halling fra Politikens Lokalaviser i meddelelsen.

”Med overtagelsen af Lokalavisen Hornsherred opnår vi mulighed for i endnu højere grad at kunne servicere vores læsere og annoncører i Hornsherred – ikke mindst omkring Skibby og Jægerspris, hvor vores ny avis står stærkt,” tilføjer han.

Efter overtagelsen af Lokalavisen Hornsherred udgiver Politikens Lokalaviser 53 ugeavistitler i Danmark og 42 titler i Sverige. Det giver selskabet et samlet oplag på 2,2 mio. eksemplarer, hvilket gør det til den største udgiver af lokale ugeaviser i Norden, hedder det i meddelelsen.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs