MediaWatch

Aller sender magasinlayout til Letland

Udlicitering: Aller-magasinerne 'Psykologi', 'Mad' og 'Antik&Auktion' layoutes i dag i Letland - flere magasiner kan være på vej samme vej.

Det er ikke bare annonceopsætning og fritskrabning af billeder, som mediehusene i større og større stil lægger ud til lande, hvor arbejdskaften sidder klar til at løse opgaverne for det halve.

Aller Media har nu også sendt layout af foreløbig tre magasiner til Letland, skriver fagbladet Journalisten. Det drejer sig om 'Psykologi', 'Mad' og 'Antik&Auktion' og har betydet, at en layouter har måttet sige farvel til Psykologi.

"Erfaringerne fra Letland er, at kvaliteten er lige så god, som før vi outsourcede," siger Pål Thore Krosby (foto), adm. dir. i Aller Media, der ikke vil udelukke, at flere magasiner layoutes i Letland.

Det er kommunikationshuset Par No 1, der er delvist ejet af A-Pressen, der layouter Aller-bladene i Riga, hvor man har dansktalende medarbejdere siddende.

- LR

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs