MediaWatch

Lund Madsen gæsteforfatter på Anders And & Co.

Kampen mod dykkende læser- og oplagstal har fået Anders And-bladet til at invitere tv-værten Anders Lund Madsen til at skrive en historie til bladet.

"Den højeste and i Jorden".

Sådan hedder en af historierne i Anders And-bladet, der udkommer torsdag i næste uge, d. 2. december. Historien er skrevet af tv-værten Anders Lund Madsen, som Egmont Serieforlaget har inviteret som gæsteforfatter som et led i den offensiv, udgiveren har indledt i efteråret, mod Anders And-bladets dalende læser- og oplagstal.

”Jeg har skrevet historien for at imponere de folk, jeg kender. Blandt andet min søn Storm,” siger Anders Lund Madsen til Ritzaus Bureau.

”Det er jo en ære at få lov at skrive en Anders And-historie, så jeg håber, at læserne bestormer Egmont og mig med breve, så jeg får lov at skrive en historie igen”, siger Anders Lund Madsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs