MediaWatch

Magasinet KBH kan lukke

Københavns Kommune har droppet bevillingen til Magasinet KBH, og det kan blive enden på gratismagasinet ifølge redaktionen.

Magasinet KBH er på randen af en lukning efter, at Københavns kommune har trukket sin støtte til bladet ved de seneste budgetforhandlingerne på rådhuset for næste år. Det skriver bladets redaktion på magasinetkbh.dk.

"Vi kan ikke få budgettet til at balancere, og der er ikke planlagt flere udgivelser efter oktobernummeret 2010," skriver redaktionen, der dog forsøger sig med en "feberredning".

Magasinet er gratis og lever derfor af annonceindtægter samt støtte fra Realdania siden opstarten i 2005 samt Københavns kommune siden 2007.

"Vi er meget forundrede da vi mener at vi leverer særdeles effektiv kommunikation for uhyre små midler. Særligt med tanke på hvor mange millioner af borgernes skattekroner der bruges på kommunikationspersonale og forskellige kampagner, tryksager og strategier," skriver redaktionen.

Magasinet KBH har et læsertal på 38.000 ifølge de seneste halvårstal fra Gallup.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs