MediaWatch

Fagblad skifter navn

Med virkning fra 1. august bliver fagbladet Danske Møbler til Møbel + Interiør Branchebladet.

Med virkning fra 1. august bliver fagbladet Danske Møbler til Møbel + Interiør Branchebladet. Det indebærer, at bladet ud over møbelproduktion i fremtiden også kommer til at skrive om eksempelvis belysning og kunsthåndværk.

Ifølge redaktør på Møbel + Interiør Branchebladet, Jørgen Gravgaard Andersen, er det brancheglidning ude i møbelbutikkerne, der betinger den redaktionelle ændring, men på redaktionen håber man også, at det udvidede begreb vil tiltrække nye medlemmer.

Møbel + Interiør Branchebladet udgives af Foreningen Dansk Møbelindustri og udkommer 10 gange om året i et oplagt på godt 3.000 eksemplarer

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs