MediaWatch

Højere priser får Aller til at lukke Dossier et år efter at have relanceret magasinet

Det er kombination af papirkrise, stigende omkostninger til produktion og inflation, som er med til at sende Aller Media-magasinet Dossier i graven godt et år efter, at ny chefredaktør og relancering skulle styrke udgivelsen.

Foto: Jesper Sunesen / Aller Foto & Video

Livremmen strammes hos blad- og magasinhuset Aller Media, der i maj meddelte, at magasinet Dossier lukker på grund af en udfordret økonomi.

Lukningen sker med den sidste udgivelse i slutningen af juni og mindre end et år efter, Aller Media lukkede Modemagasinet In med henvisning til, at Dossier var et stærkere brand. Og eftersom de to udgivelser i høj grad dækkede samme område og målgruppe, blev indsatsen samlet omkring Dossier. Kort forinden var Dossier relanceret som et løssalgsmagasin med et nyt digitalt univers og en ny chefredaktør i spidsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs