MediaWatch

Egmonts kommunikationsdirektør stopper

Line Aarsland, der er vice president for kommunikation og public affairs i Egmont, har meldt sin afgang efter otte år i mediekoncernen for at blive selvstændig og bestemme mere over sin tid.

Foto: PR/Egmont

Egmonts øverste chef for kommunikation og public affairs gennem de seneste otte år, Line Aarsland, stopper 1. marts på posten for at gå nye veje og etablere sig som selvstændig. Det skriver hun på Linkedin.

"Det er med stor vemod og klump i halsen af forlade det. Men efter 22 år - som journalist på Information og Politiken, 5 år som Bertel Haarders særlige rådgiver, kommunikationschef i KL og direktør i Egmont - vil jeg bruge den erfaring til at etablere mig som rådgiver og leve et mere frit liv," skriver Line Aarsland.

Line Aarsland er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og kom til Egmont i 2014 fra en stilling som kommunikationschef i KL. Hun har siden været en del af ledelsen i mediekoncernen, der bl.a. tæller medie- og magasinhuset Story house Egmont, film- og biografselskabet Nordisk Film og forlagsaktiviterne i Lindhardt og Ringhof.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs