MediaWatch

Direktør for Egmont Publishing i Danmark stopper

Klaus Høeg-Hagensen, der står i spidsen for Egmont Publishing i Danmark og Tyskland, forlader mediekoncernen. Samtidig bliver langt hovedparten af de europæiske medieaktiviteter samlet i én enhed.

Klaus Høeg-Hagensen forlader Egmont Publishing. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Egmont Publishing samler sine medieaktiviteter på tværs af 12 lande i Europa, og samtidig siger Klaus Høeg-Hagensen, adm. direktør for Egmont Publishing i Danmark og Tyskland, ved udgangen af september farvel til selskabet for at tiltræde et nyt job uden for Egmont. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Egmont Publishings aktiviteter i 12 lande bliver samlet. Det vil sige alle medieaktiviteter i Europa med undtagelse af Norge. Den nye enhed bliver ledet af Per Kjellander, der i dag er adm. direktør for Egmont Publishing i Sverige, Storbritannien, Polen samt Central- og Østeuropa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs