MediaWatch

Aller-direktør: "Vi vil uden tvivl også se ind i et stort hul i vores regnskab"

25 stillinger bliver nedlagt som led i en ny sparerunde i bladhuset Aller Media. Interne omstruktureringer følger med for bl.a. at styrke tilbuddet til annoncørerne, fortæller adm. direktør.

Foto: Aller Foto & Video

Coronakrisen udhuler annoncesalget i store dele af mediebranchen. I Aller Media har man i denne uge taget bestik af situationen og skåret omkostningerne til ved at afskedige 25 medarbejdere, heraf ni i den redaktionelle afdeling, mens resten fordeler sig i ledelseslaget og den kommercielle enhed.

Samtidig lukker mediehuset to magasiner, Alt om haven og Kære Hjem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs