MediaWatch

Egmont Publishing i Norge hyrer ny topchef fra telebranchen

Nina Vesterby er navnet på den nye adm. direktør for Egmonts norske magasinforretning, hvis topchef tidligere på året varslede sin afsked.

Nina Vesterby bliver adm. direktør for Egmont Publishing i Norge fra årsskiftet. | Foto: PR/Egmont Publishing

Egmont Publishings topchef i Norge, Espen Asheim, meddelte i september, at han ville trække sig fra posten og skifte til en stilling i FSN Capital. Nu er hans afløser så fundet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye topchef for den norske magasinudgiver bliver Nina Vesterby. Hun er rekrutteret fra en stilling som adm. direktør for Homenet, som er en norsk bredbåndsleverandør, og hun tiltræder sit nye job hos Egmont Publishing 1. januar.

"Nina har solid erfaring og har arbejdet med både operationelle og udviklingsmæssige problemstillinger samtidig med, at hun besidder solide digitale kompetencer og en stærk sans for kunderne. På toppen af det har Nina et vindende væsen med stort engagement, og jeg er overbevist om, at hun hurtigt lærer en ny branche at kende, da hun kommer til en organisation og ledergruppe med solide kompetencer," udtaler Torsten Bjerre Rasmussen, der er bestyrelsesformand for Egmont Publishing i Norge og direktør for hele Egmont Publishing på tværs af landegrænser, i meddelelsen.

Den kommede norske topchef ser frem til at tiltræde sit nye job og ser mange fællestræk med sit nuværende job hos Homenet, hvor hun har været fem år.

"Jeg ser frem til at blive chef for en dygtig organisation med en lang og overbevisende historik for markedslederskab og udvikling, kombineret med stærk tilpasningsevne. Jeg kan se mange ligheder til de problemstillinger og muligheder, jeg har arbejdet med tidligere og ser en stærk fremtid for Egmont Publishing," udtaler Nina Vesterby.

 

Topchef forlader Egmont Publishing i Norge  

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs