Jes Dorph i hård kritik: Medier burde skamme sig 'rigtigt meget'

Tv-værten langer ud efter enkelte medier for deres dækning af hans problemer med alkohol. "Forhåbentlig sidder der nogen journalister og chefredaktører og skammer sig," skriver han på Facebook.
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

Jes Dorph-Petersen er alt andet end tilfreds med den behandling, han har fået af dele af pressen, siden han trak sig fra sit nye job på Go' Morgen Danmark for at gå i behandling for et alkoholmisbrug.  

I en opdatering på Facebook skriver den tidligere nyhedsvært, at dækningen af hans private problemer har været fejlagtig og ubehagelig for ham og hans familie.

"Efter en pause er jeg tilbage på Facebook. Imens har enkelte medier holdt deres helt egen og ganske uskønne fest, hvor de erklærede mig degraderet til bunden af samfundets dybeste kløft," skriver han og fortsætter:

"Det har desværre ikke været munter læsning for mine nærmeste og mig selv, og forhåbentlig sidder der nogen journalister og chefredaktører og skammer sig - bare lidt. For min skyld gerne rigtig meget."

Jes Dorph-Petersen oplyser desuden, at han snart er tilbage til på skærmen. Det er dog uklart, om han vender tilbage til Go' Morgen Danmark, hvor han begyndte som vært i sommerferien.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også