MediaWatch

Monopolbryderne mødes til branche-reunion

Tv-monopolbuddets grundstamme mødes til reunion-selskab i næste uge for at udveksle gamle anekdoter fra 27 års tv-historie.

I næste uge afholdes der stor reunion sammenkomst i tv-branchen, når alle tidligere medarbejdere, freelancere m.m. på Kanal2 og TvDanmark mødes til fest i København.

De inviterede gæster spænder over flere generationer af medarbejdere fra flere faser i tv-selskabets liv; tilbage fra 1984 og frem til 2006, hvor TvDanmark-brandet blev lagt ned og erstattet af de nuværende Kanal5 og Kanal4-brands.

Der bliver tale om en samling branchefolk, der repræsenterer tv-monopolbruddet i Danmark. Mange af dem var de første, der voksede op og udviklede sig fagligt udenfor DR-systemet: nogle kom til TV 2 og DR gennem årene, andre fortsatte i den private sektor.

“Vi er mange, der ser hinanden på kryds og tværs, og ofte siger: vi burde lave en fest for Kanal 2-folk. Som sagt så gjort,” siger en af initiativtagerne, tidligere nyhedsvært Jette Hill Ludvigsen, der minder om, at der er sidste deadline for tilmelding via Facebook den 21. oktober. Selskabet er lørdag den 29. oktober.

Der er samtidig tale om en slags SBS reunion. Selskabet 'Scandinavian Broadcasting System' blev dannet allerede i foråret 1990, da Kanal 2 for alvor sprang ud som kommerciel tv-station.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs