MediaWatch

Erhvervsministeriet får ansvaret for tv og radio-distribution

IT- og Telestyrelsen nedlægges - fremover bliver det Erhvervs- og Vækstministeriet, der skal administrere bl.a. radiofrekvenser.

I forbindelse med den nye regerings ændringer af de forskellige ministeriers ansvarsområder flyttes administration af frekvenser til bl.a. radio og tv til Erhvervs- og Vækstministeriet, skriver tvnyt.com.

Det sker i forbindelse med, at IT- og Telestyrelsen under Videnskabsministeriet nedlægges - styrelsens opgaver lægges ud til fire andre ministerier i stedet.

Ansvaret for tele- og internetregulering, herunder EU's nye cookie-direktiv, vil fremover også sortere under Erhvervs- og Vækstministeriet.

IT- og Telestyrelsen blev dannet i 2002 ved en sammenlægning af Telestyrelsen og Statens Information og har omkring 300 ansatte.

- LR

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs