MediaWatch

Sexskolen solgt til Spanien

Formatet 'Sexskolen' er blevet solgt til det spanske tv-selskab Telecinco. Bag salget står ejerne af Nordisk Film Tv, Banijay International.

Det danske tv-format Sexskolen, der blev udviklet af TV 2 World og sendt på TV3, er blevet solgt til det spanske tv-selskab Telecinco.

Bag salget af formatet, der på spansk får navnet Academia del Sexo, står ejerne af Nordisk Film Tv, Banijay International, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi er lykkelige over at Telecinco har besluttet at bringe dette sjove, modige og åbne format til Spanien. Formatet har haft fantastisk succes i Skandinavien, og vi er sikre på, det får lige så stor succes i Spanien,” siger den danske adm. direktør for Banijay International, Karoline Spodsberg.

- MS
 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs