MediaWatch

TV 2 opgiver at opklare tv-tyveri

TV 2 opgiver finde frem til, hvem der stjal et gammelt tv-indslag med en vred Bertel Haarder (V), der aldrig blev sendt, men alligevel dukkede op på en privat blog. TV 2’s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, lovede i februar en politianmeldelse, hvis det lykkedes at finde frem til skyldige. Men i dag erkender Michael Dyrby, at vedkommende går fri. “Vi undersøgte, hvordan det kunne hænge sammen, og det var rimeligt umuligt for os at finde frem til, hvem der kunne have håndteret den", siger han til Ritzau.

TV 2 opgiver finde frem til, hvem der stjal et gammelt tv-indslag med en vred Bertel Haarder (V), der aldrig blev sendt, men alligevel dukkede op på en privat blog.

TV 2’s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, lovede i februar en politianmeldelse, hvis det lykkedes at finde frem til skyldige. Men i dag erkender Michael Dyrby, at vedkommende går fri.

“Vi undersøgte, hvordan det kunne hænge sammen, og det var rimeligt umuligt for os at finde frem til, hvem der kunne have håndteret den", siger han til Ritzau.

Selv om TV 2 aldrig bragte indslaget, kunne bloggeren Michael Jeppesen på sin blog bringe optagelsen med Bertel Harder, der stammer fra sommeren 2007.

TV 2 må blot leve med, at tv-klippet åbenlyst blev stjålet i arkivet og bragt ud af TV 2-systemet.

“Men hvem der har gjort det, kan vi ikke efterspore. Jeg føler mig dog sikker på, at det ikke er nogen, som er i huset i dag. Så vi har ikke gjort noget efterfølgende", siger Michael Dyrby.

Tidligere på året valgte TVavisen at vise en interview-situation, hvor indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder også gik amok og skældte en journalist ud.
 

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs