MediaWatch

Caroline Fleming Topmodel-vært igen

Kanal 4 sender endnu en sæson af den danske version af Topmodel, hvor Caroline Fleming igen bliver vært.

Caroline Fleming har sagt ja til at være vært for programserien 'Topmodel', hvor unge danske kvinder kæmper om at blive Danmarks næste topmodel. Det fremgår af SBS TV's programplan for 2011.

Programmet er Kanal 4's hidtil dyreste egenproduktion og fik et gennemsnitligt seertal på 144.000, hvilket programchef Anne Stig Christensen kaldte "bestået".

Efter 'Singleliv' og 'De Unge Mødre' er ‘Danmarks næste Topmodel’ den egenproduktion, som dermed har klaret sig bedst seermæssigt på Kanal 4 ifølge SBS TV.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs