MediaWatch

Tv-producent udvider til DK med folk fra Nordisk Film

Nordisk Film TV mister tre medarbejdere per 1. januar, der skal starte en dansk filial op af det svenske tv-produktionsselskab Snowman Production.

Det ProsiebenSat1-ejede svenske produktionsselskab, Snowman Production, ekspanderer til Danmark.

Per første januar forlader tre medarbejdere, Rasmus Steentoft, Michael von Würden og Lars Fønss, Nordisk Film TV for at sparke Snowman Production ind på det danske marked.

"Snowmans filosofi er at bygge virksomheder omkring de rigtige mennesker. Med Rasmus, Lars og Michael, får Snowman et stærk kreativt produktionsteam med mange års erfaring fra det danske marked, så jeg er meget glad for, at de slutter sig til os," siger Pontus Gårdinger, nordisk direktør hos Snowman Produktion i en pressemeddelelse.?

Rasmus Steentoft skal sammen med Michael von Würden stå for udvikling og salg af tv-programmer og Lars Fønss bliver produktionschef i den danske Snowman-filial.

”Snowmans store fokus på innovation krydret med en stærk international forankring er for os en enestående mulighed for at skabe en ny og betydningsfuld spiller på det danske marked, der fokuserer på høj kvalitet og udvikling af nye formater”, siger Rasmus Steentoft, der bliver adm. direktør i det nye selskab.

Snowman er en del af det ProSiebenSat.1-ejede Red Arrow Entertainment.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs