MediaWatch

Hegelund stopper som vært

Anja Al-Erhayem fra TV 2 Øst er ny vært på TV 2 News, hvor hun afløser Susanne Hegelund, der bliver del af TV 2's politiske redaktion.

Efter få måneder foran kameraet forlader Susanne Hegelund værtsrollen på TV 2 News – hun skal i stedet indgå i TV 2's politiske redaktion og være med til at styrke dækningen af det kommende folketingsvalg. Det skriver TV 2 i en meddelelse.

Ny vært på TV 2 News bliver i december Anja Al-Erhayem, 39, der kommer fra et job som nyhedsvært på TV 2 Øst. Anja Al-Erhayem har desuden en række prisbelønnede tv-dokumentarer bag sig, herunder 'Tilbage til Bagdad', 'Farlig frihed' og 'Vores lykkes fjender' samt dokumentarserien 'Med slør og høje hæle'.

Med skiftet vender Susanne Hegelund tilbage til det politiske stof, som hun har beskæftiget sig med længst bl.a. som reporter på Christiansborg i 10 år for henholdsvis Berlingske Tidende og DR. Susanne Hegelund er tidligere chef for TV Avisen i DR og har siden 1. september været studievært på TV 2 News.

- LR

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs