MediaWatch

Mere håndbold på TV 2 og TV 2 Sport

Dansk klub- og landsholdshåndbold vil i de kommende fire år fylde meget i programfladerne på TV 2 og TV 2 Sport.

Dansk Håndbold Forbund, Divisionsforeningen Håndbold, TV 2 og TV 2 Sport har netop indgået en aftale. 

Den betyder, at dansk klub- og landsholdshåndbold i de kommende fire år bliver en fast del af programfladerne på TV 2 og TV 2 Sport.

TV 2’s administrerende direktør Merete Eldrup er meget tilfreds med, at både landsholds- og klubhåndbolden fortsat har hjemmebane på TV 2.

“Håndbold har i rigtigt mange år været en del af TV 2’s DNA, og det betyder meget for os på TV 2 at fastholde det tætte forhold mellem Danmarks mest populære vintersport og TV 2,” siger hun i en pressemeddelelse.

Kerneprodukt på TV 2 Sport
TV 2 Sport får også ekstra grobund for at styrke sin position på sport-tv-markedet

”Dansk håndbold er et af kerneprodukterne på TV 2 Sport. Derfor er det særdeles positivt, at vi med den nye aftale kan tilbyde vores seere næsten dobbelt så mange kampe. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med forbundet og klubberne,” siger administrerende direktør Claus Bretton-Meyer, TV 2 Sport A/S.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs