MediaWatch

Go'morgen-vært holder pause

Ida Wohlert skal i 2011 jage anløbne håndværkere i TV 2-programmet 'Klamphuggerne' og holder derfor pause fra Go'morgen Danmark.

Når TV 2-programmet 'Klamhuggerne' vender tilbage i det nye år, bliver det med Ida Wohlert som ny vært

Fra i morgen torsdag holder hun derfor pause fra værtstjansen på 'Go'morgen Danmark', hvor Lisbeth Østergaard igen bliver vikar.

"Jeg er glad for at lave morgen-tv, så jeg overvejede det nøje. Men et program som Klamphuggerne er en spændende udfordring. Den giver mig mulighed for at gå mere i dybden med et fagområde, så det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til," siger Ida Wohlert i en pressemeddelelse.

Hun afløser Michèle Bellaiche, der desuden er vært på Go'aften Danmark, men Ida Wohlert vender tilbage til Go'morgen Danmark med udgangen af næste år.

TV 2-redaktør Jes Schrøder siger om Klamphuggernes nye vært:

"Ida Wohlert har mod på opgaven, og hun har den styrke, jobbet kræver. Desuden har hun de journalistiske værktøjer, ligesom hun er en dygtig interviewer."

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs