MediaWatch

Sandy French ny indlandschef i DR Nyheder

Tidligere politisk redaktør og redaktionschef på Ekstra Bladet, Sandy French, bliver chef for en nyorganiseret indlandsredaktion i DR.

Den 35-årige Sandy French bliver ny indlandschef hos DR Nyheder efter Jens Grund, der i september blev udnævnt til ny chefredaktør på Berlingske Tidende.

Sandy French kommer fra en stilling som særlig rådgiver i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Hun har tidligere været leder af Informations politiske redaktion, været politisk redaktør og medlem af redaktionsledelsen på Ekstra Bladet samt været særlig rådgiver i Justitsministeriet.

”Sandy French er en af dansk journalistiks største talenter lige nu, og derfor passer hun perfekt til jobbet som leder af den nyorganiserede indlandsredaktion i DR Nyheder,” siger Ulrik Haagerup, direktør i DR Nyheder, i en pressemeddelelse.

Samtidig bliver der omorganiseret i DR's indlandsredaktion. Fremover vil en særlig redaktion tage sig af de hurtige indlandsnyheder til radioaviser, tekst-tv, dr.dk m.m., mens Sandy French som indlandschef især skal drive store journalistiske projekter og blandt andet skal udvikle indlandsredaktionen til at være en markant ”graveredaktion”, der både kan dyrke egne historier til alle DR Nyheders medier, men også sætte nyhederne i en sammenhæng og uddybe fællesstoffet.

Indlandsredaktionen får fremover også tilknyttet en ny analyseenhed, der skal være med til at sikre endnu større viden og indsigt bag historierne fra DR Nyheder, skriver DR i meddelelsen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs