MediaWatch

Caroline fortryder 'Baronessen'

Caroline Fleming er ikke stolt af sit tv-debutprogram, 'Baronessen', som TV 2 kørte for tre år siden.

Det er tre år siden, at Caroline Fleming debutterede som tv-personlighed, men i dag er hun ked af sin medvirken i TV 2-programmet ‘Baronessen’, der gjorde hende kendt.

“Jeg var rigtigt ked af den måde, som det første tv-program 'Baronessen' fremstillede mig og mit liv på,” siger hun til Jyllands-Posten i dag.

I programmet mødte hundredtusindvis af seere den dengang ret ukendte Caroline Flemings luksuriøse liv, men de så også en forkælet kvinde, der udsatte sin kok for et stressmareridt til sin 30 års fødseldag.

Hun anerkender dog, at hun aldrig var blevet til det, hun er i dag, hvis ikke hun havde medvirket i det program.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs