MediaWatch

Blu prøvefilmer ny X Factor-dommer

Det bliver formentlig musikproduceren Carsten Soulshock, der afløser Thomas Blachman som dommer i DR’s underholdningssucces.

Mens efterårets store underholdningsslag står mellem ’Talent 09’ på DR1 og TV2’s ’Vild med dans’, er DR gået på jagt efter dommere til forårets udgave af ’X Factor’.

Producer Thomas Blachman har i de to første sæsoner været leveringsdygtig i kontante bedømmelser og ovnklare citater til formiddagsavisernes spisesedler, men efter en del forvirring lader det nu til, at han ikke fortsætter. Til gengæld skulle produktionsselskabet Blu ifølge bt.dk have hans efterfølger parat.

Hjemmesiden citerer flere unavngivne kilder for, at Carsten Soulshock – endnu en musikproducer – i morgen skal til prøvefilmning hos Blu med henblik på jobbet som ny X Factor-dommer. Direktør i Blu, Henrik Hancke Nielsen, vil dog ikke bekræfte oplysningerne:

"Vi holder løbende test. Vi skal jo dels finde ud af, om de kan gøre sig på skærmen. Og dels skal vi finde ud af, om de fungerer sammen som hold. Af hensyn til dem vi har ført samtaler med, vil jeg dog ikke nævne nogen navne," siger han til bt.dk

Uafklaret dommerpanel
Carsten Soulshock har produceret numre til blandt andre Whitney Houston og Sting og er ifølge bt.dk ven med Simon Cowell, dommer og opfinder af X Factor og en række andre underholdningskoncepter.

Kommer han med i dommerpanelet, bliver det dog ikke sammen med Lina Rafn, der er gravid og derfor har meldt fra. Der er endnu ikke fundet en afløser for hende, mens den tredje dommer, Remee, ikke har medlt ud, om han fortsætter.

X Factor vandt for nylig Tv-prisen for årets tv-underholdning for andet år i træk, og knap 2,3 mio. seere så med, da Linda vandt finalen i 2009-udgaven af programmet.

- TGF

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs