MediaWatch

TV 2s statslån fik ok i EU

TV 2 fik godkendt sit statslån og dermed et økonomisk pusterum.

TV 2 fik godkendt sit statslån og dermed et økonomisk pusterum.

Regeringen anmeldte i juni over for EU-Kommissionen en midlertidig såkaldt kreditfacilitet til TV 2/DANMARK A/S til dækning af selskabets likviditetsbehov. Anmeldelsen skete efter reglerne om statsstøtte til redning om omstrukturering af kriseramte virksomheder.

Kommissionen har netop truffet afgørelse i sagen og i den forbindelse godkendt etableringen af kreditfaciliteten.

Hermed er skabt det nødvendige "pusterum" for hen over efteråret grundigt at få gennemanalyseret TV 2's virksomhed, økonomi og rammebetingelser.

Dette analysearbejde vil blive indledt i denne måned. På baggrund af analysen vil der sidst på efteråret blive fremlagt forslag til tiltag, der kan bringe TV 2 økonomisk på fode igen.

Dette forslag vil også skulle anmeldes til Kommissionen.

Brian Mikkelsen udtaler:

"Jeg er glad for Kommissionens afgørelse, der giver grundlag for, at vi kan gå videre med arbejdet med at fremtidssikre TV 2's økonomi. Vi vil i de kommende måneder fortsætte processen med at udarbejde en langsigtet plan for TV 2."

 

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs