MediaWatch

Top 20: Viaplay-kanal presser sig ind blandt de mest sete tv-kanaler

Champions League-opgøret sendte TV3+ ind på ugens topliste over mest sete live-udsendelser på flow-tv.

Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS / X00446

Liverpool FC og Real Madrid formåede i den forgangne uge at få TV3+ ind blandt de ni mest sete tv-programmer i dansk flow-tv ifølge analyseselskabet Nielsens ugentlige tv-måling.

Det var selvfølgelig Champions League-finalen mellem de to hold, der formåede at tiltrække 392.000 seere.

På førstepladsen over mest sete programmer lå i uge 21 et DR-program. Denne gang ikke ”Krag & Virkner”, forrige uges første, der lå helt nede på en sjetteplads med 414.000 seere. Næste 200.000 færre end i uge 20.

På toppen af listen lå i stedet ”Den store juniorbagedyst - Mums – kagerester” med 495.000 seere. Kun 6.000 flere seere end TV 2-serien ”Dag & Nat”, som dermed skubbede ”Krag & Virkner” væk fra æren som det mest sete tv-program i søndag aftens primetime. På tredjepladsen kom ”Kongeskibet - I dronningens tjeneste”, der tiltrak 456.000 seere til DR1 mandag aften.

Nielsens opgørelse inkluderer live- og vosdal-sening, men ikke forpremierer. Nielsen kigger desuden på danskernes seertid på streaming.

Markant Netflix-dominans

På streamingsiden holdt Netflix med 13 daglige minutter og 90 minutters sening over den seneste uge fast på tronen. DRTV og TV 2 Play bytter plads i forhold til uge 20. I uge 21 lå DRTV nummer to med ti daglige minutter og 67 ugentlige minutter.

Lige under DR er TV 2 Play, som har et minut mindre på dagsbasis og fire minutter mindre på ugebasis.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs