MediaWatch

Yousees tv-kanal skifter navn og partnerskab - Fox træder ud og Nent ind

Yousees egen tv-kanal, Xee, vil fra nytår hedde See, hvor Fox klipper båndet til kanalen efter Disney-overtagelse. I stedet træder Nent mere ind og bliver tovholder for kanalens samlede udbud foruden annoncesalget.

Foto: Per Arnesen

Efter to år på markedet skifter Yousee-kanalen Xee navn og bagland ved årsskiftet og bliver til See, skriver Flatpanels og Yousee selv i en meddelelse. Det sker som følge af, at amerikanske Disney trækker medievirksomheden Fox ud af samarbejdet, som Yousee skabte kanalen i partnerskab med i 2019.

Fox' udtræden efterlader en tom stol, som Nordic Entertainment Group (Nent) sætter sig i. Nent har i forvejen været en del af samarbejdet med redaktionelt ansvar for det sportslige indhold samt annoncesalget. Nent overtager med skiftet det fulde redaktionelle ansvar på kanalen, som også viser egenproduceret indhold, bl.a. komedieserien "Sunday". Udvidelsen af partnerskabet vil også give Xee adgang til noget af Nents Viaplay-indhold, fremgår det af meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs