MediaWatch

DR klipper kommentar om politiker ud af "Gift ved første blik"

En scene i det populære datingprogram, hvor Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, bliver kaldt racist, er i 11. time klippet ud af programmet. "Det skulle være rettet fra starten," lyder det fra programchef på DR1.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Umiddelbart op til torsdagens afsnit af DR1-programmet "Gift ved første blik" har public service-stationen valgt at klippe en scene ud, hvor et af sæsonens ægtepar diskuterer politik og i den forbindelse kalder Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, racistisk. Det skriver B.T.

Ændringen er sket, efter medier på forhånd har fået tilsendt ugens afsnit, hvor scenen stadig skulle have været en del af udsendelsen, men hvor medierne efterfølgende er blevet orienteret om, at DR i 11. time besluttede at klippe det ud. Anne Garlichs, programchef på DR1, forklarer, at det aldrig burde have været taget med i afsnittet.

"Det er beklageligt, og det skulle være rettet fra starten – men det sker af og til, at der er rettelser og at der foretages redaktionelle beslutninger lige op til sendetidspunktet," skriver programchefen i en mail til B.T.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs