MediaWatch

Yousee skærer sit fordelsprogram til

Halvdelen af de ekstratjenester, kunder med flere produkter hos Yousee har haft adgang til gennem fordelsprogrammet, bliver fjernet i næste måned.

Foto: PR/Yousee

Danmarks største tv-distributør piller 5 ud af 10 tjenester i sit fordelsprogram Yousee More af plakaten 15. september. Det skriver Berlingske.

Konkret er der tale om, at den udenlandske bogtjeneste Bookmate bliver droppet sammen med afstressningsprogrammet Hellomind, streamingtjenesten Nick Play samt et månedligt støttebidrag til Den Danske Naturfond eller Børns Vilkår.

"Vi tilbød for mange produkter. Vi håber, at flere vil bruge de ekstra tjenester, som vi tilbyder, som følge af ændringerne," siger Jon James, adm. direktør i moderselskabet Nuuday, og tilføjer, at håbet med at reducere antallet er at flere hopper om bord i de tilbageværende.

De tilbageværende fem tjenester i fordelsprogrammet er streamingtjenesten C More, ekstra mobildata, musiktjenesten Yousee Musik, filmtjenesten Yousee Premiere og en it-sikkerhedspakke.

Jon James blev indsat som ny adm. direktør for Nuuday i juni og har siden skfitet ud på flere pladser i ledelsen, herunder på direktørposten i Yousee, hvor Christian Morgan for nylig blev udnævnt til ny chef.

Yousee får ny topchef 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs